Overcooked ihmislihalla? Cannibal Cuisine saapuu alle kahden viikon kuluttua

Cannibal Cuisinessa ei kokkailla perinteisiä annoksia.

10.5.2020 09:01

Indiestudio Rocket Vulture julkaisee alle kahden viikon kuluttua hyvin paljon Overcookedia muistuttavan ruoanlaittopelin. Cannibal Cuisinessa ruokaa tehdään kuitenkin hieman eri tavalla.

Ravintolan pyörittämisen sijaan Rocket Vulturen pelissä ruokaa täytyy valmistaa trooppisen näköisessä ympäristössä Hoochooboo-jumalalle. Aineksia annoksiin kerätään luonnosta hedelmien ja kasvisten muodossa, mutta myös turisteja teurastamalla ja ruoaksi valmistamalla. Hoochooboolle väärien annosten tarjoilusta näyttäisi trailerin perusteella olevan luvassa rangaistus, joka vahingoittaa pelihahmoja.

Ruoanlaiton lisäksi pelihahmot voivat voodoon avulla muun muassa syöstä tulta, juosta kovempaa ja parantaa itseään. Voimia käytetään niin ruoanlaitossa kuin taistelussakin.

Overcookedin tavoin myös Cannibal Cuisine on yhteistyöpohjainen peli, jota voi pelata enintään neljän pelaajan kanssa niin paikallisesti kuin verkossa. Tarjolla on 24 tason mittainen tarinakampanja ja versus-tila, jossa voi haastaa muut ihmispelaajat kokkauskilpailuun.

Cannibal Cuisine julkaistaan 20. toukokuuta Steamissa ja Nintendo Switchille. Switch-ennakkotilaajille on tarjolla 25 prosentin alennus.

Lisää luettavaa