Onko Trials Fusion tarpeeksi vaikea? Suomalaisstudio sytytti pelaajan tuleen ja kokeili

RedLynx lähti lisäämään haastetta Trials Fusioniin sytyttämällä uusimassa videossaan pelaajansa tuleen.

17.6.2014 19:55

Kotimainen Trials-sarja tunnetaan erityisesti haastavasta luonteestaan, mutta aina haasteenkin voi viedä uudelle tasolle. Helsinkiläisstudio RedLynx onkin nyt julkaissut videon, jossa Trials Fusionin pahamaineinen Inferno IV -rata lähtee ajoon samalla, kun pelin pelaaja sytytetään kirjaimellisesti tuleen.

Toki videolla näyttää olleen muukin pointti kuin vain tulella leikkiminen. Pätkän lopussa selviää, että kesäkuun 18. päivä Trials Fusionin suhteen on tapahtumassa jotakin, mikä liittyy pelissä aina julkaisusta asti pyörineeseen Pyrosequence-laskuriin. Ilmeisesti tämä viittaa siihen, että Fusioniin ollaan saamassa uudenlainen ominaisuus.

Myös joukko korjauksia on jo tovin aikaa ollut tekeillä Trials Fusionia varten. Pelin keskustelualueella jaettujen tietojen mukaan ne olisi tarkoitus julkaista uuden ominaisuuden rinnalla. Luvassa on muun muassa parannuksia Uplay-yhteysongelmiin ja rataeditoriin.

Myös mobiilipeli Trials Frontierissa on ollut hiljattain säpinää. Peli sai viime viikolla päivityksen, joka lisäsi siihen muun muassa uusia ratoja ja asusteita.

Lisää luettavaa