Onko tässä näyttävin autopeli koskaan? Forza Motorsport lupaa sukupolven kokoisen loikan realismissa ja yksityiskohdissa

Xbox tarjosi uuden katsauksen Forza Motorsportiin.

26.1.2023 11:00

Autoilupeli Forza Motorsportista saatiin uutta kuvamateriaalia Xboxin eilisessä Developer_Direct -tapahtumassa.

Turn 10 Studiosin kehittämästä Forza Motorsportista saatiin tapahtumassa syväluotaavaa videoesittelyä sekä uusia kuvia. Kehittäjät kertovat Forza Motorsportin tarjoavan sukupolven kokoisen loikan tarkkuudessa ja realismissa niin äänimaailman kuin ulkoasunkin osalta.

Äänimaailman uudistuksista Turn 10 kertoo esimerkiksi Forza Motorsportin autojen äänten muuttuvan pelaajien tehdessä muutoksia ajoneuvon kokoonpanoon. Esimerkiksi pakoputken tai turbon vaihtamisen kuvaillaan vaikuttavan realistisesti auton ääniin.

Visuaalisen ilmeen osalta Forza Motorsportin luvataan olevan 10-kertaisesti yksityiskohtaisempi aiemman sukupolven peleihin verrattuna. Yksityiskohdat näkyvät esimerkiksi radan reunoilla kasvavissa kasveissa että kymmentuhatpäisissä animoiduissa yleisöissä. Forza Motorsport hyödyntää myös tosiaikaista säteenseurantaa heijastavien pintojen ja valaistuksen mallintamiseen aiempaa realistisemmalla tavalla.

Myöhemmin tänä vuonna ilmestyvän pelin kerrotaan tarjoavan myös reilusti autovalikoimaa. Pelaajat pääsevät keräämään yli 500 ajoenuvoa, joista yli 100 on uusia pelisarjaan. Forza Motorsportin kerrotaan sisältävän myös uudenlaisen yksinpeliuratilan, jonka keskiössä on ajoneuvon rakentaminen.

Lähde: Xbox

Lisää luettavaa