Noiturin seuraajakunta vain vahvistuu The Witcher 3:n lähestyessä

The Witcher -sarja saavuttaa myynneillään tasaista tahtia uusia rajapyykkejä, vaikka sarjalla onkin ikää jo kuusi vuotta.

27.10.2013 16:40

Puolalaisen CD Projekt RED -pelistudion valmistellessa odotettua The Witcher 3 -roolipeliä ensi vuodelle, on kuusivuotiaan pelisarjan aikaisempien osien myynti jatkunut vakaana vielä viimeisinä kuukausinakin. Tietoon on nyt tullut, että The Witcher ja The Witcher 2: Assassin of Kings ovat myyneet maailmalla yhteensä kuusi miljoonaa kappaletta.

Viiden miljoonan kappaleen rajan pelisarja saavutti viime helmikuussa. Iästään huolimatta peleihin onkin edelleen ollut hankala olla törmäämättä, sillä sekä Steamin että CD Projektin oman GOG.com-latauskaupan kautta kumpaakin tuotosta kaupitellaan harva se päivä alennushintaan.

Myyntilukujen tueksi CD Projekt julkisti kuluneella viikolla myös joukon tilastoja, jotka vertailevat sarjan aikaisempia osia tulevaan The Witcher 3:een. Kehittäjät ovatkin erityisesti halunneet tehdä selväksi uuden seikkailun massiivisuuden, sillä vertailussa nähdään muun muassa maailmojen koko, pelitunnit ja loppujen määrät.

Mutta miten monta hiustyyliä The Witcher 3:ssa onkaan!!?!?!?!

Ohessa olevan tilastokuvan saa suuremmaksi sitä klikkaamalla.

The Witcher 3: Wild Hunt julkaistaan valmistuessaan niin Windowsille, Xbox Onelle kuin myös PlayStation 4:lle. Pelin on tarkoitus tuoda ainakin jonkinlainen päätös noituri Geralt Rivialaisen interaktiiviseen matkaan.

Lähde: CD Projekt RED

Lisää luettavaa