Nintendo vetää mutkia suoraksi E3:ssa: päivän mittainen Zelda-show kaiken keskiössä

Nintendon verkkopresenssi tämän vuoden E3-messuilla näyttää pienentyeen edellisvuosista. Yhtiön tarkoituksena on näillä näkymin järjestää vain yksi suora lähetys messuilta ja sekin keskittyy Zeldaan.

5.5.2016 20:26

Nintendo on paljastanut tarkemmat suunnitelmansa kesäkuun E3-pelimessujen suhteen.

Kioton pelijätti on jälleen kerran muuttamassa hieman käytäntöjään, sillä tänä vuonna yhtiö ei näytä järjestävän messujen yhteydessä ollenkaan sen uusien pelien esittelyyn keskittyvää Direct-tyyppistä verkkolähetystä. Sen sijaan yhtiö keskittyy pyöräyttämään kesäkuun 14. päivä käyntiin koko messupäivän ajan kestävän yhden suoran verkko-show’n, jossa se esittelee ensisijaisesti tulevaa The Legend of Zelda -peliä erinäisten kehittäjävierailijoiden ja kulissien taakse tehtävien kurkistusten kera.

Lähetys käynnistyy kello seitsemältä illalla Suomen aikaan ja sitä juontavat Nintendon Treehouse-lokalisointiosaston työntekijät.

Parina viime vuonna Nintendo on järjestänyt E3:n yhteydessä myös vastaavanlaisia Treehouse-lähetyksiä. Tuolloin lähetykset eivät kuitenkaan keskittyneet vain yhteen päivään ja niissä käytiin nopeaan tahtiin läpi myös useita erilaisia pelejä.  Kaikin puolin Nintendon anti tämän vuoden E3-messuilla näyttää olevan siis selvästi typistymään päin, ellei yhtiöllä ole tarjota vielä jotain viime hetken yllätyksiä E3-aikatauluunsa.

Jo aiemmin viime viikolla Nintendo oli ehtinyt kertoa, että uusi The Legend of Zelda -peli tulisi olemaan keskiössä yhtiön messuannissa ja että se olisi yhtiön ainut messuyleisön pelattavissa oleva peli. Alunperin Wii U:lle työstetty uutukainen on parhaillaan kehitteillä myös Nintendon uudelle NX-koodinimeä kantavalle pelialustalle, joka on saapumassa ulos nykyisten tietojen mukaan ensi vuoden maaliskuussa.

NX:n ei ole tarkoitus olla esillä E3:ssa. Lisää siitä kuullaan myöhemmin tänä vuonna.

Lähde: Nintendo @ E3 2016

Lisää luettavaa