Nintendo perustelee uuden Zeldan ulkoasua

Maalauksenomainen tyyli ei viehättänyt kaikkia

14.9.2011 23:24

Nintendo perustelee uuden The Legend of Zelda: Skyward Swordin maalaustyylistä graafista ulkoasua. ”Yksi syy miksi valitsimme sen ulkoasun mikä Skyward Swordissa on on se, että se korostaa paremmin joidenkin hahmojen liioiteltuja ominaisuuksia. Ei pelkästään vihollishahmojen mutta myös itse miekan ideaa. Johtuen siitä tavasta kuinka pelissä täytyy keskittyä siihen, missä asennossa vihollisen ase on ja on myös erilaisia tapoja hyödyntää tätä. Yksi tapa on olla super-realistinen ja toinen on taasen olla vähemmän realistinen.”, totesi Nintendon Eiji Aonuma.

”Ajattelimme että koska haluamme nostaa miekkataistelun etusijalle täytyy meidän hieman liioitella ominaisuuksia. Ajattelimme että se graafinen tyyli minkä valitsimme oli paras sitä varten. Ulkoasu pitää valita sen mukaan millainen peli on ja mielestämme tämä toimi parhaiten. Valitsimme ulkoasun jotta voimme korostaa liioittelua pelissä.”, jatkoi Eiji.

Aikaisemmin Nintendon johtaja Shigeru Miyamoto on todennut pelin ulkoasun saaneen inspiraatiota ranskalaisilta impressionistitaiteilijoilta kuten Paul Cézannelta.

The Legend of Zelda: Skyward Sword ilmestyy Wiille ensi vuonna.

Lähde: NintendoEverything

Lisää luettavaa