Neljä kuukautta, kuusi miljoonaa PlayStation 4:ää

PlayStation 4:n myyntiluvut liikkuvat nyt kuudessa miljoonassa Japaninkin saatua osansa konsolista.

5.3.2014 00:30

PlayStation 4 jatkaa miljoonarajojen kaatamista myynneillään. Sony on nyt saanut vahvistettua, että maaliskuun toiseen päivään mennessä yhtiö on myynyt kuluttajille arviolta yli kuusi miljoonaa PS4:ää.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Sony on julkistanut PlayStation 4:n kokonaismyyntilukuja konsolin Japanin-julkaisun jälkeen. Kotimaassaan laite saatiin ulos helmikuun 22. päivä ja siellä sen kerrotaan myyneen nyt noin 370 000 kappaletta.

PS4:n ohjelmistoja Sony kertoo kuluttajien ostaneen fyysisessä ja digitaalisessa muodossa yhteensä yli 13,7 miljoonaa kappaletta. Irrallisesti Sony on myös vahvistanut, että konsolin lippulaivaräiskintä Killzone: Shadow Fallia on nyt myyty 2,1 miljoonaa kappaletta.

Moniin PlayStation 4:n nettipeleihin vaadittu PlayStation Plus -palvelu pärjää sekin uudella alustalla. Sonyn mukaan yli puolella PlayStation 4:n omistajista on jo Plus-jäsenyys.

Parhaillaan PlayStation 4 on saatavilla 57 maassa. Varsinainen myyntitaival konsolilla alkoi ensin Pohjois-Amerikassa marraskuun 15. päivä. Euroopassa ja näin myös Suomessa laitetta alettiin myydä kaksi viikkoa myöhemmin.

Lähde: SCEI

Lisää luettavaa