Naughty Dog täyttää 30 vuotta – ota esimakua juhladokumentista

Naughty Dog juhlistaa 30-vuotista taivaltaan mm. studion historiaa käsittelevällä dokumentilla, josta esimakua ohessa!

11.9.2014 22:35

Tässä kuussa tulee kuluneeksi tasan 30 vuotta siitä, kun muuan Jam Software -pelitalo perustettiin Yhdysvalloissa. Tänä nykyä paremmin nimellä Naughty Dog tunnettu studio onkin aikeissa juhlistaa asiaa yhdessä emoyhtiönsä Sonyn kanssa parissakin eri muodossa.

Näin suomalaisesta näkökulmasta kenties mielenkiintoisin Sonyn ja Naughty Dogin tulevista tempauksista on ensi kuussa netissä julkaistava kokopitkä dokumentti pelistudion historiasta. Dokumentti sisältää haastatteluja niin sen perustajilta Andy Gavinilta ja Jason Rubinilta, kuten myös monilta muilta Naughty Dog -konkareilta aina Mark Cernysta Evan Wellsiin. Trailerin siitä voi katsastaa ohesta.

Ensimmäistä kertaa dokumentti tullaan näyttämään julkisuudessa kuitenkin jo lokakuun 4. päivä, jolloin Los Angelesin Gallery Nucleuksessa järjestetään Naughty Dogiin keskittyvä näyttely. Loka-marraskuussa taidenäyttely on tarkoitus tuoda myös osaksi italialaista Lucca Comics and Games -festivaalia, minkä ohella myös Alankomaihin suunnitellaan vastaavaa tempausta.

Mikäli Naughty Dogiin liittyy mukavia muistoja, rohkaisee studio jakelemaan niitä sosiaalisessa mediassa hastagilla #NDMemories.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa