Nappaa mainio SteamWorld Dig 2 nyt ilmaiseksi – kokonaan uusi SteamWorld Headhunter paljastui myös The Gunk -julkaisupäivän kera

Ruotsalaiskehittäjä Image & Formilla sattuu ja tapahtuu. Ja SteamWorld Dig 2 on hetken aikaa peräti ilmaisjaossa!

10.11.2021 23:07

Ruotsalainen indiekehittäjä Image & Form teki kokonaisen joukon julkistuksia keskiviikkoiltana.

Ensinnäkin studion mainoa tasoloikkaseikakilu SteamWorld Dig 2 on lunastettavissa parhaillaan ilmaiseksi Steamista. Nappaamassa pelin voi käydä niin Windows-, Mac- kuin Linux-koneille sen omalta tuotesivulta, joskin toimia kannattaa nopeasti. Jakelu kestää vain torstai-iltaan kello 21.00 asti.

Kokonaan uusi SteamWorld-sarjan peli on tullut samalla julki. Peli on SteamWorld Headhunter, jonka on kerrottu olevan tällä kertaa 3D-grafiikalla ja -ympäristöillä toteutettu kolmannesta persoonasta kuvattu yhteistyövetoinen toimintaseikkailu. Julkaisuajankohtaa tai alustoja sille ei ole vielä vahvistettu, mutta kiusoitteluvideo tulevasta on katsottavissa ohesta.

Image & Formin seuraava peli The Gunk on saanut vihdoin myös julkaisupäivän. Päiväys on 16. joulukuuta, jolloin suunnaksi otetaan siis limaisen parasiitin valtaan joutunut planeetta, joka olisi tietysti määrä pelastaa niin kolmiulotteisen pulmanratkonnan kuin toiminnankin merkeissä. Uusimman trailerin voi katsastaa alta.

Tulossa The Gunk on Xbox Seriesille, Xbox Onelle sekä pc:lle. Pelille kertyy hintaa oletuksena 30 euroa, mutta se on määrä tuoda myös saataville Game Passin kautta.

Lisää luettavaa