Näin postapokalyptinen Moskova musertaa PS4:llä ja Xbox Onella

Metro Redux saapuu kesällä ja se tuo Metro 2033:n ja Metro: Last Lightin uudelle sukupolvelle.

22.5.2014 17:46

Ukrainalaiskehittäjä 4A Games on julkistanut virallisesti Metro Reduxin. Alkujaan jo viime maaliskuussa vahvistettu kokoelmapaketti on näin ollen saanut nyt myös ensimmäisen trailerin, minkä lisäksi ensimmäiset konkreettisemmat yksityiskohdat siitä on tuotu julki.

Metro Redux tekee tuloaan sekä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle että pc:lle päivittäen Metro 2033– ja Metro: Last Light -räiskintäseikkailut uudelle sukupolvelle. Sen lisäksi, että pelien on tarkoitus tukea konsoleilla nyt 60 ruutua sekunnissa pyörivää ruudunpäivitystä, on niiden ulkoista antia paranneltu lisäksi esimerkiksi valaistuksen ja aiempaa dynaamisemmin tuhoutuvien ympäristöjen muodossa.

Myös pelattavuutta on hiottu monipuolisempaan kuosiin. Päivitetyissä versioissa tekoälyn on esimerkiksi tarkoitus olla aiempaa parempi ja onpa myös toiminta- ja hiippailumekaniikkojakin paranneltu. Uusissa versioissa pelaajat voivat myös päättää haluavatko he pelata seikkailut läpi enemmän selviytymistä vai toimintaa painottavaa pelitilaa käyttäen. Myös hyvin haastava ja sen myötä kaikkein ”immersiivisin” Ranger-tila tullaan näkemään kummassakin pelissä.

Metro Reduxin sisältö on mahdollista napata haltuunsa parillakin eri tavalla. Molemmat paketin peleistä julkaistaan erillään latauspalveluissa 20 euron kappalehintaan, mutta myös varsinainen fyysinen paketti on tekemässä tuloaan. Julkaisu tapahtuu näillä näkymin kesällä.

Lähde: Deep Silver

Lisää luettavaa