Näin Microsoft jakaa ilmaisia pelejä Xbox Liven kultajäsenille

Vuoden loppuun mennessä Microsoft on aikeissa tarjota Xbox Liven kultajäsenille kaksi ilmaista peliä per kuukausi. Jakotoimet hoidetaan yksi peli kerrallaan.

1.7.2013 15:26

Microsoft on tarjonnut lisätietoja E3-messuilla julkistamastaan Games with Gold -kampanjastaan. Ilmaisia pelejä Xbox Liven kultajäsenille tarjoava tempaus on jo tovin aikaa ollut käynnissä, mutta monet yksityiskohdat siitä ovat kuitenkin pysyneet vielä tähän asti varsin hämärinä.

Xboxin virallisten kotisivujen mukaan Microsoft on aikeissa jakaa kultajäsenille aina yhden pelin ilmaiseksi kerralla. Uusi peli ilmaantuu ladattavaksi jokaisen kuukauden 1. ja 16. päivä, jolloin vastaavasti aikaisemmin tarjolla ollut tuotos poistuu kampanjan valikoimista. Pelin ladatessaan käyttäjä saa tuotteen omakseen toki pysyvästi.

Kampanja jatkuu aina kuluvan vuoden loppuun asti.

Tällä hetkellä kultajäsenet voivat vielä hieman yli viikon ajan ladata itselleen ilmaiseksi Fable III:n. E3:ssa Microsoft kertoi lähikuukausien tarjonnan koostuvan puolestaan Halo 3:sta ja Assassin’s Creed II:sta, mutta yhtiö on myös huomauttanut, että tarjottavat pelit voivat joissain tapauksissa myös vaihdella maittain. Jotkin jakoon saapuvista peleistä voivat myös vaatia Kinect-kameran omistamista.

Oikaisu: Assassin’s Creed II ja Halo 3 nähdään tarjonnassa ”lähikuukausina”, ei välttämä heti heinäkuussa, kuten uutisessa alkujaan luki. Uutista on muokattu tämän tiedon mukaiseksi.

Lähde: Xbox.com

Lisää luettavaa