Näin klassikkoromaani Taivaan pilarit kääntyy videopeliksi – katso video

Menestysromaani Taivaan pilarit saa hiljalleen uutta eloa virallisen pelin muodossa. Nyt siitä on tullut tarjolle ensimmäinen videovilaus.

23.11.2015 23:48

Saksalaispelitalo Daedalic Entertainment on antanut kaikessa hiljaisuudessa ensimmäisen katsauksen sen tulevaan The Pillars of the Earth -seikkailupeliin. Brittikirjailija Ken Follettin menestysromaaniin Taivaan pilarit pohjautuvasta pelistä saadaan lyhykäisellä videolla yllättävän laajakin vilaus, sillä se esittelee pikaisesti niin pelin taidetyyliä, kerrontaa kuin hieman jo pelimekaniikkojakin.

Suunnitelmissa Daedalicilla on ollut tuoda The Pillars of the Earth saataville niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin Windows-, Mac- ja Linux-koneille sekä mobiililaitteille. Lähdemateriaalinsa tapaan peli sijoittaa tapahtumansa 1100-luvun Britanniassa sijaitsevaan fiktiiviseen Kingsbridgen kaupunkiin, jossa mittavan katedraalin rakentaminen kietoo yhteen useiden ihmisten elämän.

The Pillars of the Earth -peli on tarkoitus saada kauppoihin vuonna 2017 yhdessä Ken Follettin kolmannen Kingsbridgeen sijoittuvan romaanin kanssa. Peliä Daedalicilla työstää noin 20-henkinen tiimi. Yhtiö on aiemmin vastannut esimerkiksi seikkailupelisarja Deponian ja taktikointisarja Blackguardsin työstöstä.

Lisää luettavaa