Sony ja Kojima Productions ovat vahvistaneet Death Stranding Director’s Cutin saapuvan PlayStation 5:lle syyskuun 24. päivä. Samalla uusi traileri esittelee, miten niin hiiviskelytoimintaa, paketinkuljetusta kuin rakenteluakin yhdistelevää seikkailua on päivitetty ja laajennettu PS5:llä.

Päällimmäisimpänä Director’s Cutin pelimaailmaan on vahvistunut uusia aktiviteetteja, kuten ampumaratahaasteita sekä Fragile Circuit -kilpa-ajotila. Päivittyneen lähitaistelun ohella mukaan saadaan joukko uusia aseita, tarvikkeita ja rakennelmia, jotka monipuolistavat matkantekoa ja pakettien kuljettamista. Uutta tarinasisältöä, alueita ja tehtäviäkin on luvassa.

Kojima Productionsin julkaisujohtaja Jay Boor kertoo Director’s Cutin hyödyntävän PS5:n 3D-äänitilaa sekä DualSense-ohjaimen haptisia tärinätoimintoja ja liipasimien ohjelmoitavaa vastusta. Uuden sukupolven tehot voi halutessaan kohdistaa joko 60fps-ruudunpäivitykseen skaalatulla 4K-resoluutiolla tai hieman raskaampaan täyteen 4K-natiiviresoluutioon, minkä lisäksi latausajat pitäisi olla hiottu lähes olemattomiin.

Samalla Boor kertoo, että uudistuksia on kehitetty alkuperäisen PS4-version julkaisusta asti ja ne ovat upotettu luontevasti ympäri peliä. Sen myötä alkuperäisen PS4-version omistajat voivat päivittää pelin digitaalisesti PS5:n Director’s Cut Digital Deluxe Editioniin 10 euron hintaan. Fyysisestä PS4-versiosta päivittävien pelaajien on syötettävä pelilevy konsoliin Director’s Cutin laataamiseksi ja pelaamiseksi PS5:llä.

Death Stranding Director’s Cutin tuoreen trailerin voi katsastaa ohesta.

Lähde: PlayStation.Blog

Lisää luettavaa