Runsaasta suosiosta mobiililaitteilla nauttinut pulmapeli The Room on ottanut suunnakseen seuraavaksi pc:t. Kehittäjä Fireproof Gamesin mukaan pelin voi imutella Steamista Windowsilleen heinäkuun 28. päivä.

Pc:llä The Room on rakennettu osin uudelleen tukemaan aiempaa näyttävämpää grafiikkaa sekä tietysti hiiriohjausta, vaikka kosketusnäyttö tuki on mukana myös pidetty. Peruspelin ohella mukaan on myös liitetty The Roomin lisäsisältöpaketti Epilogue, jonka myötä pelin kooo pitäisi kasvaa noin 20 prosentilla.

The Roomissa pelaajat saavat eteensä joukon laatikoita, jotka olisi tarkoitus saada auki tavalla jos toisella. Luonnollisesti lootat eivät ole kuitenkaan täysin siitä tavanomaisimmasta päästä, vaan ne on varustettu mitä erikoisemmilla mekanismeilla, joita pelaajien on opittava käyttämään hyväkseen.

Vuonna 2012 The Room valittiin muun muassa Britannian televisio- ja elokuvataiteiden akatemia BAFTAn toimesta vuoden parhaaksi brittiläispeliksi. Samaisena vuonna myös Apple nimitti teoksen vuoden peliksi.

Jatko-osan The Room sai iPadeilla joulukuussa ja Android-laitteilla kevään aikana.

Lähde: Fireproof Games

Lisää luettavaa