MW2-tekijä Infinity Ward ja Activision sotasilla? (päivitetty)

Modernia yrityssodankäyntiä - studiopomoille kenkää?

14.9.2011 23:14

Yhdysvaltain Kaliforniasta kantautuu kummia huhuja.

Activisionin omistaman Infinity Ward studion perustajan ja luovan johtajan Jason Westin huhutaan saaneen kenkää studion johtajan Vince Zampellan ohella. G4TV:n Patrick Klepekin mukaan Infinity Wardin studioille saapui aamutuimaan ”ulosheittäjän näköisiä” kavereita eikä tällä hetkellä tiedetä mitä oikein on tapahtumassa. Westin Facebook-profiilissa todetaam että West on ryyppämässä ja hänen Linkedin-työlistauksensa kertoo, että aika Infinity Wardilla on ohi. Studion puhemies Robert (Four Zero Two) Bowling toteaa Twitterin kautta, ettei tiedä asiasta mitään. Infinity Wardin kanssa läheisien kaverien Facebook/Twitter-päivitykset vahvistavat, että jotakin vakavaa on tapahtumassa.

Infinity Wardin ja Activisionin välit eivät vuosiin ole olleet erityiset hyvät, mutta tuntuisi uskomattomalta, että Activision olisi potkimassa studion pomot ulos ja ottamassa studion tarkempaan kontrolliin. Kaikki on tietenkin toistaiseksi spekulaatiota. Itse juttelin Jason Westin kanssa viime viikolla DICE-gaalassa eikä tilanne vaikuttanut näin pahalta.

Päivitys: Nyt on vahvistumassa, että Jason West ja Vince Zampella ovat saaneet potkut ja Activision yrittää näin saada omistamansa Infinity Wardin läheisempään kontrolliinsa.

Lisää luettavaa