Muutoksen ratakset käynnistyvät – tältä näyttää Final Fantasy XIV:n seuraava sisältöpäivitys

Lisää Final Fantasy XIV:ää olisi luvassa sisältöpäivityksellä vielä ennen helmikuun loppua. Sen tarjonnasta on nyt nähtävillä tuore traileri.

13.2.2016 21:04

Final Fantasy XIV on vastaanottamassa jälleen yhden uuden sisältöpäivityksen 23. helmikuuta. Tapahtuman kunniaksi tarkemmin The Gears of Change -nimeä kantavasta päivityksestä on julkaistu nyt reilu kahdeksan minuutin traileri, joka esittelee pikaisesti pelikuvan kera peliin sujahtavia uusia juttuja.

Etunenässä tuore päivitys laajentaa jälleen tietysti hieman pelin juoni- ja tehtävätarjontaa. Tämän yhteydessä koluamaan päästään myös uusia luolastoja ja onpa tarjolla myös uusia vihollisia kaadettavaksi ja reseptejä hankittavaksi. Videolla vilahtava tuore kilpapelaamista painottava The Feast -osuus ei tosin ehdi vielä peliin saataville aivan muun sisällön kanssa, vaan saapunee ulos näillä näkymin koettavaksi nopeasti perässä.

Debyyttinsä Final Fantasy XIV:ssä tekee nyt myös niin sanottu Mentor-järjestelmä, joka antaa veteraanipelaajille mahdollisuuden ryhtyä aloittavia pelaajia opastaviksi neuvonantajiksi. Ovensa pelissä avaa myös niin sanottu Hall of the Novice -harjoitusalue, jonka on määrä opastaa pelaajia toimimaan erityisesti osana suurempia ryhmiä.

Lisää luettavaa