Muuta kännykkäsi valomiekaksi Googlen kokeilullisella Star Wars -selainpelillä

Google on liittynyt mukaan Star Wars -huumaan omalla mobiili- ja tietokonepelaamista yhdistävällä Lightsaber Escapellaan.

23.12.2015 02:37

Tähtien sota on villinnyt maailman jälleen todenteolla, eikä teknologiajätti Google ole halunnut jäädä ilottelusta paitsi. Hiljattain yhtiö julkaisi netissä pc:llä pelattavan kokeilullisen Lightsaber Escape -seilainpelin, joka asettaa pelaajansa hutkimaan stormtroopereita raiteilla kulkevan toiminnan merkeissä.

Kuvissa Lightsaber Escape voi näyttää hyvinkin yksinkertaiselta pelikokemukselta, mutta teknisesti kyseessä on itse asiassa jopa varsin kiehtovakin viritelmä. Pelissä valomiekan heiluttelu ei tapahdu nimittäin hiirtä tai näppäimistöä käyttäen, vaan sitä varten pelaajien on kaivettava kännykkänsä taskustaan ja kalibroitava se pelissä käytettäväksi liikkeentunnistusohjaimeksi.

Peliin voi tutustua tarkemmin osoitteessa lightsaber.withgoogle.com. Peli on rakennettu erityisesti Chrome-selaimia ajatellen, mutta sen tai edes Android-puhelimien käyttö ei ole täysinäinen vaatimus pelaamiselle. Tarkemmin pelin vaatimuksista voi lukea lisää tästä.

Mikäli Lightsaber Escapen tekninen puoli kiinnostaa, voi pelin dokumentointia katsoa läpi tästä.

Lisää luettavaa