Sonyn MotorStorm-ajopeli saa jatkoa. Ensimmäinen peli on yksi PlayStation 3:n myydyimmistä pelejistä ja se ylitti viime vuonna ainoana PS3-pelinä yli 10 000 kappaleen myynnin Suomessa, mikä on merkittävä saavutus kun ottaa huomioon, että peli ja konsoli julkaistiin maaliskuun lopussa.

Pelin kehittänyt Evolution Studios valmistelee paraikaa MotorStorm 2:ta, jonka kaavaillaan ilmestyvän syksyn lopussa tai viimeistään jouluksi. Ensimmäinen peli sijoittui kokonaisuudessaan aavikolle, mutta jatko-osa tulee tarjoamaan paljon enemmän visuaalista vaihtelua. Kisat käydään trooppisella saarella, jossa on viidakkoa, rantaa, tulivuoria ja jokia. Ratoja on yhteensä 16 ja ne sisältävät jälleen monia erilaisia reittejä.

Luvassa on esimerkiksi neljän pelaajan jaetun ruudun offline -moninpeli ja aiempaa huomattavasti laajempi 16-pelaajan nettipeli. Kaikki vanhat ajoneuvot tekevät paluun. Uutena ajoneuvona jatko-osassa on jättimäinen monster truck.

Katso MotorStorm 2 Teaser -traileri alta. Traileri on toteutettu CGI/tietokonegrafiikalla, eikä siis sisällä pelikuvaa, jota pitäisi ilmestyä lähikuukausina. Olisi tietenkin ollut k iva nähdä sitä jo nyt. Varsinaisen pelin grafiikka ei kovin paljoa trailerin grafiikasta jää jälkeen, mutta valitettavasti emme saan julkaista pelistä minkäänlaisia kuvia, mutta lisää infoa ja kuvia seuraa Pelaajassa myöhemmin keväällä.

MotorStorm 2 ilmestyy PlayStation 3:lle syksyllä.

banner

Lisää luettavaa