Mortal Kombat 1:n Switch-versio herätti huvitusta ja tyrmistystä pelaajissa – grafiikkavertailut kertovat karua kieltä

Tänään ilmestyvä Mortal Kombat 1 on saanut tylyn vastaanoton Switchillä.

19.9.2023 08:14

Mortal Kombat 1:n Switch-käännös on herättänyt saanut tylyn vastaanoton pelaajilta.

Viime viikolla ennakkotilaajien käsiin saapunut mätkintäpeli julkaistaan varsinaisesti tänään. Mortal Kombat 1:n Switch-versio on kuitenkin saanut jo ennakkoon osakseen huvittunutta kritiikkiä epäedullisten grafiikkavertailujen vuoksi.

Käännöstyöstä vastannut kehittää Saber Interactive on ymmärrettävästi joutunut tekemään merkittäviä kompromisseja sovittaessaan Mortal Kombat 1:tä Nintendon konsolille. Tästä huolimatta vertailu pelin Switchille ja PS5:lle/Xbox Series X/S:lle ilmestyneen version välillä on nostattanut pelaajien kulmakarvoja. Pelistä otetut kuvakaappaukset näyttävät etenkin hahmojen lähikuvissa kovin tökeröiltä tehokkaampien konsolien vastaaviin verrattuna. Etenkin pelihahmojen kasvojen yksityiskohdat ja ilmeettömyys ovat saaneet tyrmäyksen pelaajilta.

Lisäksi kritiikkiä on herättänyt päätös julkaista Mortal Kombat 1 Switchille ilman täysimittaista Invasions-yksinpelitilaa. Switch-versio sisältää julkaisussaan ainoastaan Invasionsin alkuvaiheet ja koko pelitila tuodaan peliin vasta julkaisun jälkeen ilmestyvässä päivityksessä. Pelaajat ovat kritiikissään nostaneet esiin myös Mortal Kombat 1:n hinnoittelun. Mortal Kombat 1:tä nimittäin myydään vastaavalla hinnalla kuin pelin PS5- ja Xbox Series X/S-versioita.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa