Mortal Kombat 1 saa ronskin hahmolisäyksen – The Boys -sarjasta tuttu Homelander liitää taisteluun

Hommat äityvät vallan verisiksi uudella trailerilla!

30.5.2024 08:00

Viime vuonna päivänvalon nähnyt suositun tappelupelisarjan uusin osa, Mortal Kombat 1, on saamassa jälleen lisää hahmolisäystä. Seuraavaksi pelaajat pääsevät mättämään vastustajiaan Amazonin The Boys -sarjasta tutun Homelanderin kanssa, kuten pelin kehittelijät lupasivat viime jo viime kesänä.

Uusi tuore traileri näyttää, kuinka maidosta pitävä, Amerikan väreihin sonnustautunut Homelander hyödyntää lentotaitojaan ja silmistään syökseviä laasereita vastustajiensa päihittämisessä. Myös hahmon fatality-liikkeitä päästään näkemään jonkin verran ja meno vaikuttaa kunnioittavan tehokkaasti sekä kyseistä pelisarjaa että hahmon lähdemateriaalia.

Video näyttää myös, kuinka pelaajia avustava uusi Kameo-hahmo Ferra liittyy mukaan taisteluun. Hahmo on tuttu aiemmista pelisarjan osista ja vaatii Kombat Pack -lisäosan hankkimisen.

Homelanderilla pelaaminen vaatii niin ikään peruspelin lisäksi myös erillisen Kombat Packin. Paketin kautta pelaajat saavat lopulta käyttöönsä myös DC:n Peacemakerin, Invinciblen Omni-Manin ja aiemmista peleistä tutut Ermacin, Takedan sekä Quan Chin.

Prime Video -suoratoistopalvelussa Homelanderia esittävä Antony Starr ei ole uusinut rooliaan pelin parissa. Tarkempaa syytä tai uutta ääninäyttelijää ei ole vielä kerrottu julkisuuteen, mutta hahmon sarkastiset sutkautukset kuulostavat supersankarisatiiria seuranneeseen korvaan juuri oikeanlaisilta.

Homelander ilmestyy early access -pelimahdollisuudeksi 4. kesäkuuta. Kaikki pelaajat pystyvät hankkimaan hänet rosteriinsa 11. kesäkuuta alkaen. Ferra puolestaan saapuu mukaan taisteluun myöhemmin kesäkuussa.

Mortal Kombat 1 on pelattavissa PlayStation 5 ja Xbox Series X/S -konsoleilla, Nintendo Switchillä sekä pc:llä.

Katso alta Homelanderin kykyjä esittelevä traileripätkä.

Lisää luettavaa