Monster Hunter Stories 2 päivättiin Switchille ja pc:lle – uusi ilmainen Monster Hunter Rise -ilmaistesti taas tarjolla

Hirviönmetsästelyä piisaa ainakin heinäkuuhun asti.

8.3.2021 19:46

Monster Hunterin rooliseikkailuvetoisempi Monster Hunter Stories –alisarja jatkuu maailmanlaajuisesti 9. heinäkuuta. Capcom varmisti pelisarjaa käsittelevän uusimman verkkolähetyksensä yhteydessä, että Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin tulla tupsahtaa kyseisenä päivänä sekä Switch- että pc-kätösiin.

Uusi traileri on sekin saatu pelistä julki. Pelikuva on siinäkin yhä vähäistä, joten pääroolissa ovat yhä hahmojen ja tarinan esittely. Lopussa esille tuodaan kyllä myös tieto yhteistyönä pelattavissa olevista moninpelitehtävistä.

Ennen toki Stories 2:n saapumista Switchille on suunnistamassa maaliskuun 26. päivä Monster Hunter Rise. Peliä on mahdollista kokeilla uudemman kerran ilmaiseksi torstaina 11. maaliskuuta alkaen demolla, joka sisältää aiemmin alkuvuodessa nähdyn demosisällön ohella tuoreen Magnamalo-tehtävän.

Mikäli vanha demo löytyy vielä ladattuna Switchiltä, saa uuteen sisältöön pääsyn ihan vain demon päivittämällä. Noin muuten demoa jaellaan normaalisti eShopin kautta.

Capcomin lähetys toi mukanaan myös niin uuden Monster Hunter Rise -trailerin kuin tiedon pelin ensimmäisestä ilmaisesta sisältöpäivityksestä. Sellaista kelpaa odottaa saataville huhtikuussa, jolloin peli laajene emuun muassa lisähirviöillä, Hunter Rank -tasokaton avautumisella ja siihen liittyvillä lisäominaisuuksilla.

Lisää luettavaa