Monacossa ryöstellään puolen miljoonan voimalla

Pocketwatch Gamesin varsin laajalti kehuttu Monaco: What's Yours is Mine on löytänyt yleisöä erityisesti pc-puolelta.

21.2.2014 16:32

Yhteistyöpainotteista ryöstelyä tarjoava Monaco: What’s Yours is Mine on myyntiluvuillaan saavuttanut puolen miljoonan kappaleen rajan. Kehittäjä Pocketwatch Gamesin Twitterissä julkaisemien tietojen mukaan peliä on kaupattu nyt noin 520 000 kopiota, joista noin 36 000 on myyty Xbox 360:llä.

Peli on kirjoitushetkellä saatavilla osana uusinta Humble Indie Bundle -pakettia, joka kehittäjien mukaan on yhdessä Steam-alejen kanssa auttanut merkittävästi pelin Windows-, Linux-, ja OS X-version suosiossa. Humblen Bundlen kautta Monacoa ei tosin voi saada ihan pelkillä taskun pohjalta löytyvillä senteillä, sillä peli tarjotaan bonuksena heille, jotka ovat valmiita maksamaan paketista enemmän kuin ostajat ovat siitä keskimäärin maksaneet.

Monaco on ollut jaossa Steamissa ja Xbox Livessä viime keväästä alkaen. Pelin Xbox-version matka ei alkanut järin ruusuisesti, sillä viime hetkellä bongattu bugi viivästytti pelin julkaisua aivan yllättäen muutamalla päivällä. Kehittäjät ovat jo aiemmin maininneet, että tapaus on todennäköisesti syönyt jonkin verran Xbox-myyntejä.

Lähde: Pocketwatch Games (Twitter)

Lisää luettavaa