”Mitä mieltä sinä olet…” on Pelaajan tasaisin väliajoin ilmestyvä juttutyyppi, jolla haluamme nostaa pääosaan lukijoiden keskustelun ja mielipiteeet ajankohtaisista peleistä.

Avalanche Studiosin toimintasarja Just Cause tulee ensi vuonna jo teini-ikään, mutta sinkosankari Rico Rodriguezin vauhti ei osoita hidastumisen merkkejä. Tällä viikolla päivänvalon näki järjestyksessään neljäs Just Cause -peli, joka lupaa vielä aiempaa eloisampaa rämistelyä.

Just Cause 4:n vetonaulana pidetään sen säämoottoria, joka heittelee kapuloita Ricon rattaisiin niin dynaamisten tornadojen kuin hiekka- ja lumimyrskyjenkin muodossa. Uhkaavien luonnonvoimien lisäksi pelaajaa on jälleen vastassa maailman mahtavin palkka-armeija Black Hand, joka on aiemminkin yrittänyt pilata Ricon päivän.

Pelimedialta Just Cause 4 on saanut varsin ristiriitaisen vastaanoton. Metacritic-palvelussa pelin pistekeskiarvo on alustasta riippuen 62-72 pistettä sadasta, ja sitä on kritisoitu muun muassa itseään toistavasta tarinakampanjasta ja teknisistä puutteista. Toisaalta sen kerrotaan kuitenkin toteuttavan Just Causen perimmäistä ajatusta hyvin ja tarjoilevan edelleen varsin vauhdikasta toimintaa, joten hyvääkin sanottavaa riittää.

Nyt, kun ensimmäiset oman elämänsä toimintasankarit ovat jo päässeet tarttumaan tuumasta toimeen, haluamme kuulla teidän mielipiteenne. Maistuuko päätön rellestäminen yhtä makealta vielä neljännen pelin kohdalla? Onko yksinpelikampanjassa parantamisen varaa, vai palveleeko se tarkoitustaan? 

Kirjoita omat kokemuksesi tai arvostelusi alla olevaan kommentointisarakkeeseen tai vaikkapa Pelaajalehti.comin keskustelualueelle.

Etkö ole Pelaajalehti.comin käyttäjä? Rekisteröidy täällä!

Lisää luettavaa