Minecraft ja Nintendo kohtaavat viimein ensi viikolla

Minecraftin Wii U -versio muuttuu viimein todellisuudeksi ensi viikolla.

7.12.2015 20:31

Mojangin edelleen suuresta suosiosta nauttiva palikkapeli Minecraft on vahvistettu vihdoin virallisesti Wii U:lle. Joulukuun 17. päivä pelin voi löytää Nintendon eShop-latauskaupasta, josta sen ostaminen onnistuu noin 30 euron hintaan.

Wii U:lla Minecraft vaikuttaisi mukailevan sisällöltään pelin aiempia konsoliversioita. Mojang on luvannut, että peliä päivitetään tulevaisuudessa sen muiden konsoliversioiden kanssa ja että myös siihenkin tullaan myymään vielä erilaisia asu- ja tekstuuripaketteja. Osa paketeista tulee näillä näkymin olemaan jopa Nintendo-aiheisia ja näin ollen siis Wii U -version yksinoikeuksia.

Jo oletuksena Wii U -versioon on pakattu mukaan kuusi ylimääräistä asu- ja tekstuuripakettia, joita ei ole yleensä myyty osana muita Minecraftin eri versioita. Wii U:lla peli tukee myös mahdollisuutta pelata ilman televisiota ihan vain konsolin GamePad-ohjainta tuijottamalla.

Mojangin aikeena on jossain vaiheessa tuoda Wii U:n Minecraft saataville myös levyllisessäkin muodossa.

Lähitulevaisuudessa Telltale Gamesin Minecraft: Story Mode -seikkailupelin on senkin vielä määrä löytää tiensä Wii U:lle. Tiedossa ei ole kuitenkaan vielä tarkkaa aikaa sen julkaisulle.

Lähde: Mojang, Nintendo UK, Kristoffer Jelbring (Twitter)

Lisää luettavaa