Miltä uusi Zelda näyttää pelatessa?

The Legend of Zelda: Skyward Sword -pelikuvaa

14.9.2011 23:23

Uudesta The Legend of Zelda: Skyward Swordista on nyt julkaistu pelikuvaa. Peli on E3-messuilla edustettuna Nintendon pressitilaisuuden lisäksi myös Nintendon pisteillä, joissa peliä voi kokeilla.

Peli tulee hyödyntämään MotionPlus-lisälaitetta mittavasti, tosin Nintendon pressitilaisuudessa MotionPlus-kontrollit hieman takkuilivat eivätkä kontrollit varsinaisesti näyttäneet olevan yksi yhteen pelaajan liikkeiden kanssa. Videolla asiat ovat toisin – kontrollit näyttävät toimivan sulavasti ja luonnollisesti eikä varsinaista takkuilua ole. Videolla myös näkyy Zeldan uusi väreiltään hieman Wind Wakeria muistuttava pirteä graafinen tyyli. Samoin uudet apuvälineet ja pelimekaniikkaratkaisut ovat esillä.

Linkillä on nyt apunaan Skyward Sword -miekan lisäksi muitakin apuvälineitä. Ensinnäkin hänellä on ruoska, jolla voi esimerkiksi hyökätä vihollisia kohti tai poimia tavaroita matkan päästä. Uutena tavarana debytoi myös lentävä koppakuoriainen, jota voi käyttää puzzleissa – kuten videolla – tai ympäristön tarkkailussa. Videolla ei juurikaan ole rivivihollisia suurempia otuksia, ainoat viholliset ovat tutut lihansyöjäkasvit ja nuijaa heiluttavat bokoblinit.

The Legend of Zelda: Skyward Sword saapuu Wiille vuonna 2011.

Lisää luettavaa