Miltä näyttää Fallout 4 -ohjain? Bethesda juhlii pelisarjaa äärimmäisen rajoitetuin tarjouksin

Bethesda hemmottelee Fallout-faneja verkkokaupassaan rajoitetuin oheistuotepainoksin.

20.10.2015 08:04

Fallout 4 -kehittäjä Bethesda juhlistaa pelinsä vakaasti lähestyvää julkaisua tarjouksin.

The Great War Sale -nimellä kulkeva, viikon mittainen alennuskampanja hellii Fallout-faneja monin tavoin. Varsinaisten hinnanalennusten ohella tarjolla on kourallinen äärimmäisen rajoitettuja keräilypainoksia erilaisista oheistuotteista. Kukin erikoispainos on saatavilla vain päivän ajan, joten halukkaiden täytynee tarkkailla verkkokauppaa silmä kovana.

Tiistain erikoistuote on vain 5000 kappaleen rajoitettu painos Vault Boy -teemaisesta Xbox One -ohjaimesta. Ilmeisesti johdollinen tekele hämmentää tällä hetkellä verkossa, sillä sen oikean tatin juureen on aseteltu jonkinlainen ylimääräinen nappi, jonka käyttötarkoituksesta ei ole vielä tietoa. Koska viisari ohitti Yhdysvalloissa kirjoitushetkellä vasta juuri puolenyön, ohjain ei ole vielä ilmestynyt myyntiin. 

Keskiviikkona tarjoukseen puolestaan pääsee hauska Pip-Boy -olkalaukku, siinä missä torstain keskipisteenä on äärimmäisen tyylikäs 24 tunnin Vault-Tec -rannekello. Kelloa myydään yhteensä vain 1500 kappaletta, joten nopeus on valttia myös torstaina.

Viikko huipentuu 5000 kappaleen erikoispainokseen virallisesta Fallout 4 -taidekirjasta. Erikoispainoksen tilaavat saavat kirjalleen kovat liukukannet ja kylkiäispiirroksen. Lisäksi koko viikon ajan tarjolla on alennuskampanjan virallinen Great War 2015 -paita, jota kaupitellaan myös Bethesdan oman verkkokaupan kautta tehtyjen Fallout 4 -ennakkotilausten ilmaiskylkiäisenä. 

Alennuskampanjaa voi ihmetellä suoraan Bethesdan verkkokaupan kautta. Kuvia erikoistuotteista voi katsella yllä olevasta galleriasta.

Lähde: The Bethesda StoreGamesRadar, GameSpot

Lisää luettavaa