Miljardien rahasampo Skylanders luo nahkaansa jälleen syksyllä

Skylanders-sarja jatkuu tänäkin vuonna. Syksyllä tuloaan tekee lisänimellä Trap Team varustettu uutukaispeli.

24.4.2014 20:03

Call of Dutyn ohella rahaa Activisionille printtaava Skylanders-sarja palaa jälleen tänä syksynä. Lokakuun 10. päivä Euroopassa julkaisunsa on saamassa Skylanders: Trap Team, joka uusien seikkailujen ohella tarjoaa jälleen myös uuden tavan käyttää oikean maailman fyysisiä leluja virtuaalisessa pelimaailmassa.

Avainasemaan Skylanders: Trap Team on nostamassa nyt vihollisten kaappaamisen. Yli 60 uuden skylander-hahmon ohella peliin on puskettu mukaan nyt myös noin 40 vihollishahmoa, joita on mahdollista napata itselleen pelattavaksi pieksemällä ne ensin pelissä maihin ja vangitsemalla ne sitten eräänlaisiin kristalleihin. Kristallit ovat lelujen tapaan fyysisiä kaupoissa myytäviä tuotteita, joita käytetään pelin mukana toimitettavan portaalilisälaitteen kanssa.

Sokerikuorrutetun esimerkin kristalleista ja uudesta ominaisuudesta voi kurkata oheisesta videosta.

Skylanders: Trap Teamin on kehittänyt jälleen pelisarjan luonut Games for Bob -studio, joka ei ollut mukana viime vuonna nähdyn Swap Force -pelin työstämisessä. Uutuuspeli saadaan sekä Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Wii U:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle, Wiille ja 3DS:lle.

Trap Team on järjestyksessään neljäs Skylanders-sarjan pääosa. Tähän mennessä sarja on kokonaisuutena takonut myynneillään rahaa sellaiset kaksi miljardia dollaria.

Lähde: Activision

Lisää luettavaa