Päivitys 5.8. kello 16.40: Comcept on vahvistanut, ettei Mighty No. 9 saa julkaisuaan sittenkään vielä syyskuussa. Bugien ja muunlaisten ongelmien johdosta peli on tarkoitus julkaista nyt ensi vuoden alussa.

Alkuperäinen uutinen 3.8.: Mega Man -pelisarjan henkinen seuraaja Mighty No. 9 ei välttämättä ilmestykään vielä ensi kuussa.

Kickstarter-rahoituksen turvin kehitetyn Mighty No. 9:n kerrottiin keväällä ilmestyvän 15. syyskuuta. Jälleenmyyjien päivitetyt verkkolistaukset kertovat kuitenkin Mighty No. 9:n julkaisupäivän siirtyneen ensi vuoden puolelle. Mighty No. 9:n Steam-sivustolla pelin kerrotaan kuitenkin edelleen ilmestyvän ensi kuun aikana, eikä julkaisupäivän siirtymisestä ole tiedotettu pelin verkkokanavissa. Sekä pelin julkaisija Deep Silver että kehittäjä Comcept ovat toistaiseksi kieltäytyneet kommentoimasta julkaisupäivän siirtymistä.

Comceptilla riittää tällä hetkellä kiirettä myös kahden muun Kickstarter-projektin kanssa. Niin ikään Mega Man -pelisarjan jalanjäljissä seuraavat Red Ash: The Indelible Legend -peli ja Red Ash -animaatioelokuva ovat näillä näkymin jäämässä vaille joukkorahoitusta. Projektien rahoitusaika päättyy Kickstarterissa tänä iltana.

Lähde: GameInformer

Lisää luettavaa