Microsoft lupasi, että 18 kuukauden sisällö Kinectille saapuu ”hardcore-pelejä”. ”Varmasti tässä alkuvaiheessa ja etenkin joulun aikaan tulette näkemään puhtaita Kinect-kokemuksia jotka vetoavat nuoreen/vanhaan/nais-/perhe-yleisöön josta selitin aikaisemmin”, totesi Xbox EMEA:n johtaja Chris Lewis Gi.biz-sivustolle.

”Sanon uudelleen, sillä riskillä että kuulostan jumittuneelta levyltä, että se ei millään tavalla tarkoita että astuisimme pois ytimestä – tämän takia käytimme esimerkiksi E3:n lehdistötilaisuudessamme kohtuullisen osan aikaa Halo: Reachin, Gears of Warin ja Fablen parissa. Ja lisää on tulossa – meiltä ja third party -kumppaneiltamme.”, totesi Lewis.

”Tulemmeko näkemään lisää näitä hybridikokemuksia, jossa voimme lisätä näennäisesti ohjainpohjaiseen kokemukseen jotain käyttämällä kädenliikkeitä, ääntä ja fyysistä liikettä? Kyllä, uskon sen tulevan. Mielestäni siinä on jonkinlainen ratkaisu, looginen ja hyvä sellainen.”

”Edelleen, jos emme tee  kompromisseja kokemuksessa ja varmistamme että muutos on  hiljattainen ja yleisesti ottaen hyödyllinen kokemukselle tulemme näkemään tuon tyyppisiä kokemuksia aikojen saatossa. Ja täten uskon, että kaikki nuo kokemukset mistä puhut tulevat olemaan saatavilla seuraavan 18 kuukauden sisällä.”

Se, miten niin kutsuttujen tosipelaajien pelit voidaan toteuttaa Kinectin liikeohjauksella jää nähtäväksi.

Lähde: Computer and Video Games

Lisää luettavaa