Microsoft Flight Simulatorin massiivisen 40-vuotisjuhlapäivityksen sisältö paljastettiin

Lentokenttiä! Lentokoneita! Helikoptereita! Purjelentokoneita! Tehtäviä!

26.8.2022 08:00

Microsoft Flight Simulatorin mittavasta 40-vuotisjuhlapäivityksestä on saatu tarkempia ennakkotietoja.

Microsoft ja kehittäjä Asobo Studio antoivat esimakua Microsoft Flight Simulatorin suurpäivityksestä aikaisemmin kesällä, mutta nyt päivityksen annista on saatu uusia yksityiskohtia. Päivityksen kerrotaan sisältävän kaikkiaan 12 uutta ilma-alusta, joiden muassa on esimerkiksi lähes jokaista painiketta myöten mallinnettu versio Airbus A310-300 -matkustajalentokoneesta. Lisäksi päivitys tuo Microsoft Flight Simulatoriin sarjan ensimmäiset viralliset helikopterit ja purjelentokoneet kuuteentoista vuoteen.

40-vuotispäivityksessä lentäjät pääsevät kokemaan myös 4 klassikkolentokenttää, mukaan lukien sarjan vanhojen osien ystäville tutun Meigs Fieldin, joka toimi pitkään Microsoft Flight Simulatorien oletuslentokenttänä. Sen lisäksi mukana on 10 purjelentokonekenttää ja 14 helikopterikenttää. Ohjatun tekemisen ystäville päivitys tarjoaa myös 20 klassikkotehtävää sarjan historian uumenista.

Microsoft Flight Simulatorin 40-vuotisjuhlapäivitys julkaistaan ilmaiseksi kaikille pelin omistajille sekä Xbox Game Pass -tilaajille 11. marraskuuta. Sitä ennen simulaattorilentäjät voivat kuitenkin nauttia simulaattorin ensimmäisessä kaupunkipäivityksessä. Nyt saatavilla oleva kaupunkipäivitys tuo fotogrammetrian avulla entistä todentuntuisemmat versiot Hannoverista, Dortmuntista, Düsseldorfista, Bonnista sekä Kölnistä.

Lähde: Asobo Studio

Lisää luettavaa