Metroid kohtaa 70-luvun scifin uutuuspeli Headlanderissa

Double Fine jatkaa uudenlaisten aluevalloitusten tekemistä. Nyt viimeisimpänä studio on paljastanut Metroid-henkisen toimintaseikakilupelin, jossa pelihahmon kyky siirtää päänsä muihin kehoihin näyttelee suurta osaa.

28.8.2015 00:38

Kalifornialainen pelistudio Double Fine on paljastanut jälleen yhden uuden pelin, jonka voimin se pyrkii kokeilemaan onneaan jälleen yhden uuden genren parissa. Viimeisintä tuotostaan studio kutsuu Headlanderiksi ja se on eräänlainen 70-luvun tieteisseikkailuhengessä luotu Metroidin tapainen toimintaseikkailupeli. 

Monista muista Metroidhenkisistä peleistä Headlander pyrkii erottumaan edukseen erikoisella kykyjärjestelmään. Pelin päähenkilö on varustettu mahdollisuudella siirtää päänsä osaksi muita pelimaailman asukkeja, minkä myötä tämä pystyy lennosta vaihtamaan hänellä käytössä olevaa kykyarsenaalia tämän tästä. Toiminnassa kyseisen ominaisuuden näkee pelin julkaisutrailerissa, jossa maistiainen saadaan samalla myös esimerkiksi pelin suojautumisvetoisesta räiskinnästä.

Headlanderin kehityksessä Double Finea avittaa Adult Swim Games, joka on aiemmin auttanut tuomaan maailmaan muun muassa sellaisia pelejä kuin Volgarr the Vikingin, Duck Gamen ja Jazzpunkin. Toistaiseksi alustoja Headlanderille ei vielä ole vahvistettu. Peli on tarkoitus julkaista ensi vuonna.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa