Metroid Dread laajeni uusilla ilmaisilla haasteilla – nyt annetaan pomoille kyytiä!

Luvattu Boss Rush -tila on saapunut kolmen eri variaation merkeissä.

8.4.2022 17:16

Metroid Dread on laajentunut uudella sisällöllä tuoreen 2.1.0-päivityksen myötä. Mukanaan se on tuonut peliin aiemmin alkuvuodesta luvatun Boss Rush -tilan, josta on tarjolla kolme eri variaatiota.

Variaatioista perinteisin päästää kokeilemaan taitojaan kahdessatoista putkeen pelattavassa pomotaisteluissa aikaa vastaan. Otteluista toiseen hyppääminen lataa automaattisesti Samuksen aseet mutta ei elinvoimaa. Mikäli kuolo sattuukin korjaamaan, on luvassa aikarangaistus.

Asiat laitetaan hieman uusiksi Survival Rush -variaatiossa, jossa tarkoituksena on katsoa, montako pomoa pelaaja onnistuu selättämään noin viidessä minuutissa. Kuolema tarkoittaa tilassa automaattista pelin loppumista, eivätkä Samuksen aseet tai elinvoima lataudu taistelujen välissä. Pomojen voittaminen tuo kuitenkin mukanaan bonusaikaa.

Variaatioista viimeisin on Dread Rush, jossa pomotaistot olisi tarkoitus voittaa vahingoittamatta Samusta kertaakaan. Sekä Dread Rush että perinteinen Boss Rush tarjoavat sentään harjoitusmahdollisuuden, eli aivan kylmiltään suorittamaan ei tarvitse aina lähteä.

Boss Rush -tila avautuu perusmuodossaan käyttöön pääpelin läpäisemällä. Dread Rush puolestaan on avattavissa pelaamalla pääpeli läpi Dread-vaikeustasolla. Survival Rush on kokeiltavissa, kunhan joko Boss Rushin tai Dread Rushin on läpäissyt kertaalleen.

Lähde: Nintendo

Lisää luettavaa