Metro Exodus on uusin Steam-karkuri: pc-julkaisu siirtyy Epic Games Storeen

Epic Games Store nappasi Metro Exoduksen Steamin silmien edestä.

28.1.2019 23:05

Metro Exodus on viimeisin peli, joka on jättämässä Steamin väliin pc-julkaisussaan. Deep Silver ilmoitti maanantaina yhdessä Epic Gamesin kanssa, että ainakin seuraavan vuoden ajan peli on saatavilla digitaalisesti pc:lle vain Epic Games Store -kauppapaikan kautta.

Yhtiöt eivät ole juuri muuten paljastaneet yksityiskohtia sopimuksensa takaa. Deep Silver on hehkuttanut kuitenkin, kuinka Epic Games Storen anteliaampi tulonjakotapa antaa sille paremmat rahkeet panostaa vastaisuudessakin Metro-sarjan tulevaisuuteen sekä sitä kehittävän 4A Gamesin kanssa tehtävään yhteistyöhön..

Epic ja Deep Silver lupaavat, että mikäli Metro Exoduksen on ehtinyt ennakkotilata jo aiemmin pc:lle jotain muuta kautta kuin Epic Games Storesta, kuten Steamista, tullaan kyseiset pelit toimittamaan tilaajille yhä odotetulla tavalla.

Lähitulevaisuudesa myös Metro 2033 Reduxin ja Metro: Last Light Reduxin pitäisi vielä niidenkin löytää tiensä Epic Games Storeen.

Vasta aiemmin tammikuun alussa Ubisoft ilmoitti, että sekin on jättämässä The Division 2:n Steam-julkaisun väliin ja suosimassa sen sijaan sekä omaa pelikauppaansa että nimenomaan Epic Games Storea. Jonkin aikaa sitten Epic Game solmi myös Skybound Gamesin kanssa sopimuksen, joka teki Epic Games Storesta ensisijaisen kodin The Walking Dead -seikkailupelien pc-versioille

Lähde: Epic Games, PC Gamer

Lisää luettavaa