Metal Gear Solid V suuntaa Xbox Onelle (päivitetty)

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ei jää vain nykylaitteille, vaan suuntaa myös ainakin Xbox Onelle.

10.6.2013 19:16

Vuoden 2013 E3 on startannut Microsoftin lehdistötilaisuudella. Show’n käynnisti Konamin Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, jonka varmistettiin saapuvan Xbox 360:n ja PlayStation 3:n ohella Xbox Onelle.

Peliä esiteltiin sekä konkreettista pelikuvaa ja välipätkiä sisältäneellä trailerilla. Siinä Kiefer Sutherlandin ääninäyttelemä Snake nähtiin hiippailemassa kohti vihollistukkohtaa avoimessa aavikkomaisemassa, jossa sekä sää että vuorokaudenaika pystyivät muuttumaan. Soluttautuessaan Snake käytti matkalla hyödykseen niin hevosta, tankkia kuin avolava-auton takaosaakin. Hän myös kykeni matkallaan esimerkiksi riistämään hätätilanteessa vihollisen aseen ja ampumaan tällä sen entisen omistajan.

Traileri vahvisti, että pelissä tullaan törmäämään sekä tuttuihin että uusiin kasvoihin. Videolla välähti niin Otaconin isä, Kaz, Ocelot kuin myös tarkka-ampuja Quiet, lapsisotilas Eli, Code Talker -vanhus sekä Skull Face, joka vaikuttaisi olevan aikoinaan Ground Zeros -materiaalissa nähty palanut hahmo.

Microsoft ei antanut minkäänlaista vihiä siitä, että peli olisi seuraavan sukupolven laitteilla Xbox Onen yksinoikeus. PlayStation 4 -versio on siis myös mahdollinen.

Päivitämme uutiseen videon, mikäli saamme sen käsiimme.

Päivitetty kello 20:18: Video lisätty.

 

 

Lisää luettavaa