Metal Gear Risingin lisäsisältö sivaltui ilmaiseksi – epätasaisesti

Osalle pelaajista on tarjottu mahdollisuus napata itselleen Metal Gear Rising: Revengeance -lisäsisältöä ilmaiseksi. Euroopassa herkkua ei kuitenkaan ole ainakaan vielä tarjolla aivan kaikille.

6.11.2013 21:20

Alkuvuoden kovimpien toimintapelien joukkoon lukeutuva Metal Gear Rising: Revengeance ei halua tulla unohdetuksi. Konami on tällä viikolla päättänyt puhaltaa peliin hieman lisäeloa Yhdysvalloissa alentamalla sen suositushintaa maassa 30 dollariin ja tarjoamalla samalla pelaajille ilmaiseksi sen Blade Wolf- ja Jetstream-lisäsisältöpaketit.

Myös Euroopassa tarjous on nähtävillä osittain, sillä ainakin kirjoitushetkellä edellä mainitut Revengeancen lisäsisältöpaketit ovat ladattavissa ilmaiseksi Xbox Games Storesta myös eurooppalaisilla tunnuksilla. PlayStation 3 -pelaajilla onni ei sen sijaan näytä olevan vastaavalla tavalla myöten, sillä Euroopan PlayStation Storessa kyseiset paketit näyttäisivät olevan edelleen maksullisia.

PlayStationin kauppapaikkaa vanhalla mantereella edustava Jawad Ashraf on PlayStation Blog -sivustolla luvannut tutkia asiaa. Ero kauppapaikkojen välillä juontanee juurensa ainakin siihen, että PlayStationin eurooppalais- ja amerikkalaisosio ovat molemmat hyvinkin erillään toimivia kokonaisuuksia.

Vielä tällä hetkellä Platinum Gamesin kehittämä Metal Gear Rising: Revengeance on pelattavissa vain PlayStation 3:lla ja Xbox 360:llä. Aikaisemmin kesällä Konami kuitenkin lupaili, että myös pc-version pitäisi saapua ihmisten ilmoille ”piakkoin”.

Lähde: Xbox Games Store, Sony Entertainment Network, Joystiq, PlayStation Blog

Lisää luettavaa