Mega Manin perillisessä piisaa pelitiloja – katso tuore video

Mighty No. 9:ää saadaan odotella vielä parisen kuukautta. Uusin traileri esittelee nyt jo kuitenkin pelistä löytyviä eri tiloja.

2.12.2015 18:15

Mega Man -konkari Keiji Inafunen tuore sivulta kuvattu toimintapeli Mighty No. 9 näyttäisi olevan vielä voimissaan. Pelistä on julkaistu kuluvalla viikolla nyt uusi traileri, joka käy läpi tuotoksesta löytyviä erikoispelitiloja.

Perinteisen yksinpelikampanjan rinnalla Mighty No. 9 tulee tarjoamaan pelaajiensa koettavaksi niin joukon haastekenttiä, kahta pelaajaa tukevan yhteistyötilan, verkossa mitattavaa pikajuoksua kuin myös pelkistä pomotaisteluista koostuvan Boss Rush -moodin. Halutessaan peliä on mahdollista lähteä pelaamaan myös niin, että yksikin isku riittää kaatamaan sankarihahmo Beckin.

Mighty No. 9:n on tarkoitus saada julkaisunsa 12. helmikuuta niin PlayStation 4:llä, Wii U:lla, Xbox Onella, PlayStation 3:lla, Xbox 360:llä sekä Windows-, Mac- ja Linux-koneilla. Myös Vita- ja 3DS-versiot ovat kehitteillä, joskin näillä näkymin ne saapuvat ulos hieman muita versioita myöhemmin.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa