Mega Man -sarja aiotaan pitää virkeänä vielä vuosikymmeniä – uusi osa jo kehitteillä

Mega Man -sarjan pelejä nähtäneen tulevaisuudessa entistä enemmän.

17.9.2019 10:02

Sinisen robottipojan seikkailuja nähtäneen jatkossa enemmänkin, sillä Mega Man -sarjan tuottaja Kazuhiro Tsuchiya on paljastanut Capcomin aikeista pitää sarja elinvoimaisena seuraavien vuosikymmenten ajan.

Hänen mukaansa yhtiö aikoo laajentaa brändiä seuraaviksi kymmeneksi ja kahdeksikymmeneksi vuodeksi ”antamalla sille jatkuvia stimulaatioita”, eli toisin sanoen ”kokeilla uusia pelejä uusien pelaajien kanssa”.

Pelisarjan seuraava osa onkin jo tuotannossa, mutta Tsuchiya ei paljastanut tulevasta tuotoksesta vielä sen enempää tässä vaiheessa.

– On olemassa monia [Mega Man -]nimikkeitä, joiden parissa haluaisin henkilökohtaisesti työskennellä, mutta seuraava kehitettävä peli on jo päätetty. Emme kuitenkaan kerro siitä vielä sen enempää, joten pyydän odottamaan julkistusta. En silti näe, että Mega Man -sarjassa on spinoffeja, vaan jokainen saaga on oma pääsarjansa. Kun puhumme Mega Manista, osa ajattelee aina X:ää, ja toiset EXE:ä, minkä takia luulen, että kaikkien ajatus Mega Manista vaihtuu sukupolvien myötä. Siksi emme halua estää minkään sarjan tulevaisuutta, Tsuchiya sanoo.

Pelisarjan edellinen osa on viime vuonna julkaistu Mega Man 11, joka oli Capcomille myyntimenestys. Hiljattain yhtiö julkisti Mega Man Zero / ZX Legacy Collectionin, joka pakkaa Mega Man Zero -sarjan neljä ensimmäistä osaa sekä Mega Man ZX – ja ZX Advent -pelit yhteen nippuun. Kokoelma julkaistaan 21. tammikuuta.

Lähde: Dualshockers

Lisää luettavaa