Massiivinen No Man’s Sky hämmästyttää jo maailmalla – tutustu nyt kehittäjiin

Sony on julkaissut esittelyvideon Hello Gamesista, jonka monet tuntevat nykyisin varsinkin kunnianhimoisen No Man's Sky -pelin kehittäjänä.

27.6.2014 20:25

Brittiläisen Hello Gamesin uutuuspeli No Man’s Sky on käännellyt päitä laajalti jo reilun puolen vuoden ajan. Peli on ollut kunnolla julkisesti esillä vasta aikalailla pariin otteeseen, mutta siitäkin huolimatta ihmiset ovat jaksaneet innostua hurjasti scifi-seikkailusta, jossa massiivinen universumi kutsuu pelaajia värikkäälle ja avaruusalusten täyttämälle tutkimusmatkalle.

Kaiken tämän No Man’s Skyn keräämään innokkuuden keskellä on hyvä kuitenkin katsella välillä vähän itse pelin taustallekin. Sonyn avustamana verkkoon onkin tupsahtanut kuluvalla viikolla reilut seitsemän minuuttia pitkä video, joka tarjoaa hieman taustaa piskuisesta Hello Gamesista ja avaa myös studion No Man’s Sky -visiota.

Haastateltavana videolla nähdään pelitalon johtaja Sean Murray.

Ohessa muistutuksena vielä myös E3-pelikuvapätkää No Man’s Skysta. Pelin on vahvistettu debytoivan valmistuessaan PlayStation 4:llä, mutta eiköhän se vielä muillekin alustoille myös saada.

Lisää luettavaa