Mass Effect 3:n yksinpeli laajenee vielä kesällä

Kaivattu Mass Effect 3:n yksinpelisisältö julkistettiin BioWaren toimesta.

3.8.2012 12:01

Komentaja Shepard saa lisää seikkailtavaa vielä kuluvan kesän aikana. BioWare julkisti osana Electronic Artsin Summer Showcase -tapahtumaa tukun Mass Effect 3 -lisäsisältöä, joista erityisesti Leviathaniksi ristitylle kokonaisuudelle riittänee kysyntää.

Leviathan tuo Mass Effect 3:een viimein tujumman annoksen lisää yksinpelipelattavaa. Tuore sisältö sijoittuu ajallisesti keskelle pääpelin tapahtumia, mutta tarjoaa niin uusia alueita tutkittavaksi, ennennäkemättömiä kasvoja ihmeteltäväksi sekä uusia aseita.

Lisää juonta ja paljastuksiakin toki piisaa. Leviathanin luvataan erityisesti paljastavan lisätietoja reaper-lajin historiasta, jonka kanssa juurin Leviathan-nimisellä ilmestyksellä pitäisi olla jotain tekemistä. Shepardin tehtävänä onkin jäljittää kyseinen olemus ennen kuin on liian myöhäistä.

Tarkkaa julkaisuajankohtaa Leviathanille ei ole vielä annettu. Hintaa sille kuitenkin kertyy 800 Microsoft-pistettä tai vaihtoehtoisesti noin kymmenen euroa.

Uuden yksinpeliseikkailun ohella BioWare on julkaisemassa peliinsä myös Firefight Pack -nimisen asepaketin. 160 Microsoft-pistettä tai noin kaksi euroa kustantava pienlisä tuo pelin yksinpeliin seitsemän uutta asetta. Sen voi hankkia itselleen elokuun 7. päivä.

Ohessa Leviathan-seikkailun traileri.

Linkki traileriin

Lähde: BioWare

Lisää luettavaa