Masennuskokemuksista syntynyt Neverending Nightmares ahdistaa syksyllä

Matt Gilgenbachin hyvin henkilökohtainen kauhupeli Neverending Nightmares on saapumassa pc:lle ja Ouyalle vielä kuluvan kuun aikana.

8.9.2014 21:32

Kauhua psykologiseen malliin tarjoava indiepeli Neverending Nightmares on saanut julkaisupäivän. Pelin kehittäjä Matt Gilgenbach on tuoreimmalla trailerillaan vahvistanut, että niin Steamista kuin Ouyan kauppapaikalta Neverending Nightmaresia voi ostella syyskuun 26. päivä alkaen.

Peliä on kehitetty reilun 100 000 dollarin Kickstarter-rahoituksella, jonka se nappasi haltuunsa noin vuosi sitten. Projekti on erityisesti kääntänyt katseita puoleensa syntytarinallaan, sillä Gilgenbachin kokemukset masennuksen kanssa ovat vaikuttaneet peliin merkittävästi. Kovilla hänen mielenterveytensä oli erityisesti pari vuotta sitten, kun hänen Retro/Grade-rytmiräiskintäpelinsä epäonnistui löytämään yleisönsä.

Pc-puolella Neverending Nightmares on näkemässä julkaisunsa niin Windowsilla, OS X:llä kuin Linuxillakin. Pelin kehityksestä kiinnostuneiden kannattaa kääntyä Gilgenbachin YouTube-kanavan puoleen.

Lähde: Matt Gilgenbach (Twitter)

Lisää luettavaa