Sonyn hanke muovata toiminnallisesta ajopelisarja Twisted Metalista televisiosarja on ottanut taas askeleen eteenpäin. Sen oma pelipohjaisiin televisio- ja elokuvahankkeisiin erikoistunut tuotantoyhtiö PlayStation Productions on vahvistanut, että Marvelin elokuvamaailman Haukka-hahmona nähty Anthony Mackie tähdittää uutta ohjelmaa John Doe -hahmon roolissa.

Toimintakomediaksi kuvaillussa sarjassa Mackien muistinsa menettänyt maitomieshahmo löytää itsensä kuljettamassa mysteeristä pakettia läpi postapokalyptisen joutomaan saadakseen toteen toiveensa oman yhteisön löytämisestä. Matkan varrella tämä kohtaa toki mitä erikoisempia vaaroja, joiden joukkoon vaikuttaisi lukeutuvan muuan Twisted Metalin ikoninen jäätelöautolla ajeleva klovni.

Sarjaa on käsikirjoittamassa Cobra Kai -sarjaa myöskin tehnyt Michael Jonathan Smith. Tuotantohommissa nähdään varsinkin Deadpool-elokuvasta tuttu kaksikko Rhett Reese ja Paul Wernick. Ilmestymisaikaa sarjalle ei ole annettu.

Hiljattaisten huhujen mukaan kokonaan uusi Twisted Metal -peli olisi parhaillaan myös varhaisessa kehityksessä uuden sarjan myötä.

Parhaillaan Sonylla on vauhdissa myös The Last of Us -televisiosarjan tuotanto. Näkyviin se saadaan HBO:n kautta.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa