Magicka 2 ja Grim Fandangon uusioversio ovat PlayStation-pelejä

Sony julkisti E3-lehdistötilaisuudessaan joukon diilejä kolmannen osapuolen kehittäjien kanssa. Tuloksena luvassa on muun muassa sekä uusittu Grim Fandango että Magicka 2.

10.6.2014 13:14

Tim Schaferin kiistaton klassikko Grim Fandango on palaamassa takaisin elävien kirjoihin. Yhteistyönä Sonyn, Disney ja Double Finen kanssa rakastettu seikkailupeli saa parhaillaan muotoa uusioversiona, joka on saapumassa sekä PlayStation 4:lle ja Vitalle.

Tieto klassikon paluusta tuli Sonyn E3-lehdistötilaisuudessa, jossa PlayStationin kolmannen osapuolen suhteita hoitava Adam Boyes vietti pitkän tovin luettelemalla Sonyn uusia yhteistyöprojekteja. Näiden joukkoon lukeutuivat myös isot diilit sekä Paradox Interactiven että Devolver Digitalin kanssa.

Devolver-yhteistyön myötä useat julkaisijan pienet pc-pelit ovat tekemässä nyt tuloaan PlayStation 4:lle, Vitalle ja mahdollisesti molemmillekin. Näitä ovat muun muassa Titan Souls, Broforce ja Not a Hero. Vuorostaan Paradox Interactivella kaikki yhtiön studiot työstävät parhaillaan PlayStation 4:lle ainakin jotain peliä. Näistä ensimmäinen on pc:n eräälle hupaisalle ja kaaosmaiselle velhopelille jatkoa tarjoava Magicka 2.

Ja ei huolta, Magicka 2 tulee kyllä myös pc:llekin.

Muita Boyesin paljastamia yhteistyöprojekteja olivat muun muassa Suda51:n PS4-yksinoikeus Let it Die ja Qiant Squidin uutukaispeli Abzû. Myös Hello Gamesin No Man’s Sky tekee konsolidebyyttinsä PlayStation 4:llä.

Ohesta pätkää kustakin.

Lisää luettavaa