Alkuvuoden taistelupelilupaus Granblue Fantasy: Versus alkaa olla valmis maailmanlaajuiseen pelimarkkinoiden valloitukseen. Aasian markkinoille peli tuotiin jo helmikuun alussa ja Pohjois-Amerikassa PlayStation 4 -julkaisu odottaa 3. päivä maaliskuuta. Lisäksi nyt on vahvistettu, että pc-versio on luvassa Steamiin 13. maaliskuuta, kun taas Euroopassa mätkitään PS4:llä kuluvan kuun 24. päivä.

Peli on viimeisin luomus taistelupelikonkari Arc System Worksilta ja se jakaakin näyttävän ulkoasutyylinsä Guilty Gear Xrdin ja Dragon Ball FighterZin kaltaisten pelien kanssa. Hahmoiltaan, maailmoiltaan ja muutamilta ideoiltaan se perustuu vuorostaan maineikkaiseen japanilaiseen selain- ja mobiilipelisarjaa. Perinteisiä taistelupelitiloja siinä tuetaankin myös roolipelielementeillä höystetyllä seikkailumoodilla.

Jo tovin aikaa sarjaa on soviteltu myös konsolitoimintaroolipeliksi Granblue Fantasy: Relinkin muodossa. Peliä kehitettiin yhdessä vaiheessa PlatinumGamesin kanssa, mutta sittemmin se on ollut sarjaa hallitsevan Cygamesin oma hanke.

Lisäsisältöäkin Granblue Fantasy: Versukseen on parhaillaan matkalla. Jenkkijulkaisun aikoihin julkaisunsa saa lisähahmo Narmaya, joka on ostettavissa niin erikseen kuin osana pelin kausikorttia.

Lähde: Granblue Fantasy (kotisivu)

Lisää luettavaa