Maailmanlopun Moskova on kauneimmillaan kesän päättyessä

4A Gamesin räiskintäsarja Metro tekee loikkauksen PS4:lle ja Xbox Onelle elokuussa. Myös pc:lle sarjan peleistä saadaan päivitetyt versiot.

24.6.2014 16:09

Julkaisija Deep Silver on saanut vahvistettua julkaisupäivän Metro Redux -kokoelmapaketilleen. PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja pc:llä nähtävä setti tömähtää Eurooppaan elokuun 29. päivä, eli kolme päivää Yhdysvaltoja myöhemmin.

Metro Reduxin myötä ukrainalaisen A4 Gamesin räiskintäsarja Metro päivittyy uuteen uskoon uutta sukupolvea varten. Pakettiin kuuluvat sekä Metro 2033 että Metro: Last Light, joita kumpaakin on paranneltu sekä graafiselta että myös pelilliseltä anniltaan. Uudistusten ansiosta pelaajat pääsevätkin muun muassa nyt valitsemaan, haluavatko he tutkia kaatunutta Moskovaa enemmän pelisarjan räiskintä- vai selviytymisaspekteja painottaen.

Metro Reduxin sisältö saadaan myytiin parissakin eri muodossa. Noin 40 eurolla haltuunsa saa fyysisen paketin, joka pitää sisällään kummatkin edellä mainituista peleistä. Vaihtoehtoisesti kummankin seikkailuista voi kuitenkin ostaa myös erikseen digitaalisessa muodossa 20 euron kappalehintaan.

Lähde: Enter the Metro

Lisää luettavaa