Maailman kenties suomalaisin peli My Summer Car saa pian Steam-varhaisjulkaisun

Jo aikamoiseksi ilmiöksi noussut My Summer Car kurvaa ensi viikolla Steamiin early access -kuosissa.

20.10.2016 19:40

Yhden YouTube-videon voimin jo omanlaisekseen ilmiökseen noussut suomalaispeli My Summer Car on napattavissa pian pc:lle Steamin kautta. Maanantaina 24. lokakuuta peli saa early access -julkaisun tarjoten siis siitä kiinnostuneelle pelaajille mahdollisuuden tukea tuotetta rahallisesti ja antaa samalla pelikokemusten pohjalta kehitystä helpottavaa pelaajapalautetta.

Early access -julkaisun tapahtuessa My Summer Carin kuvaillaan sisältävän jo keskeimmät ja suurimmat siihen suunnitellut ominaisuudet. Tarkoituksena pelin olisi pysyä early access -vaiheessa ”muutamasta kuukaudesta vuoteen”, minkä aikana siihen lupaillaan vielä niin uusia pienempiä ideoita ja ominaisuuksia sekä tietysti teknistä hienosäätöä.

Pelinä My Summer Car tuo yhteen niin autojen ajamista ja rakentamistakin kuten myös tietysti kaljanjuontiakin. Kehittäjä itse on kuvaillut projektiaan ”ultimaattiseksi auton omistus-, kasaamis-, korjaus-, tuunaus-, ylläpito- ja lopullisesta kuolemasta selviytymissimulaattoriksi”. Pelin maailmankuulun YouTube-videon löytää ohesta. 

Lisää luettavaa