Maailma on toistuvassa sodassa uudessa Hybrid-nettiräiskinnässä

Hybrid-räiskinnän kehittäjät esittelevät pelistä löytyvää maailmansotamekaniikkaansa.

31.7.2012 22:54

Pelinkehitysstudio 5th Cellin nettiräiskintä Hybrid saapuu Xbox Live Arcadeen viimein ensi viikolla. Vielä ennen pelin julkaisua kehittäjät ovat halunneet kuitenkin tuoda maailmaan yhden tuoreen videon, jolla he esittelevät uuden teoksensa maailmansotamekaniikkaa. Videon löytää uutisen ohesta.

Hybridissa maailma on jakautunut periaatteessa kahteen osaan. Kaikki pelin pelaajat taistelevat joko paladinien tai varienttien joukoissa ja yrittävät nettiotteluita voittamalla nostaa oman osapuolensa jatkuvasti käynnissä olevan suursodan voittajaksi. Taistelut jakautuvat eri puolille maailmankarttaa, ja riippuen missä ja millä menestyksellä pelaajat taistelevat, kartuttavat he oman osapuolensa pimeästä aineesta koostuvaa varastoa.

Sodan voittaja selviää, kun joko variantit tai paladinit saavat kerättyä varastonsa täyteen. Tuolloin sota alkaa jälleen puhtaalta pöydältä ja veteraanit palkitaan menestyksen mukaan lisäkokemusta tarjoavilla erikoiskypärillä.

Pohjimmiltaan koko sotatapahtuma on toki vain sivulla tapahtuva pieni yksityiskohta. Hybridissa pääosassa on kikkailusta huolimatta kuitenkin itse räiskintä, joka sekin on maustettu pienillä jipoilla. Merkittävimpiä näistä lienee se, ettei pelin kartoilla niinkään liikuta ympäriinsä tavanomaisesti, vaan matkaa taitetaan suojasta toiseen puoliautomaattisesti liitäen.

Hybrid saapuu Xbox Live Arcadeen ensi viikon keskiviikkona ja se maksaa 800 Microsoft-pistettä. Pelin kehittäjät ovat aiemmin vastanneet muun muassa Scribblenauts-sarjan peleistä.

Linkki traileriin

Lisää luettavaa