Luonnon voimat yhdistyvät heinäkuussa – Monster Hunter: World – Icebornen on taas aika päivittyä

Monster Hunter: World - Iceborne pitää heinäkuun lämpöisänä hirviölisäyksillään.

3.7.2020 15:16

Hirviönmetsästäjien kannattaa teroittaa aseensa taas heinäkuun 9. päiväksi, sillä Monster Hunter: World – Icerbornen seuraava sisältöpäivitys on vahvistunut kyseiselle ajankohdalle.

Uuden päivityksen tähti on hirviöuutuus Alatreon, jotka sarjan konkarit voivat muistaa myös Monster Hunter 3:sta ja muutamista muista sen jälkeisistä peleistä. Useita elementaalivoimia omaava lohikäärme saa seuraa myös vielä tempered-tyypin Frostfang Bariothista, joka tähdittää omaa väliaikaista tehtäväänsä 7.-19. elokuuta.

Heinäkuun 22. päivä pelissä käynnistyvät myös sen tuoreimmat festivaalitapahtumat Astera Summer Twilight Fest ja Seliana Sizzling Spice Fest. Odotettavissa on ennen kaikkea uutta kosmeettista tavoiteltavaa.

Päivitykseen syventyvä kehittäjäpäiväkirja on nähtävissä ohessa. Yksityiskohtaisen listan muutoksista voi lukea myös vielä lähdelinkistä.

Seuraavaa vastaavanlaista päivitystä saadaan vuorostaan odotella syksyyn. Tuolloin Iceborneen luvataan mukaan jälleen yhtä paluuta tekevää hirviötä niin kuin Master Rank -tason Layered Armor -varusteita. Syksylläkin pelissä päästään myös tuoreiden festivaalien makuun

Lähde: Monster Hunter (kotisivu)

Lisää luettavaa