Lukijat ovat puhuneet: vieläkö Call of Duty nappaa?

Lukijat sanoivat sanasen Call of Duty -sarjan tulevaisuudesta

12.5.2014 11:07
Call of Duty on yksi menestyneimpiä videopelisarjoja koskaan, mutta sen suuri suosio ja jokavuotinen ilmestymistahti eivät miellytä kaikkia. Innokkaammat peliharrastajat ovat mollanneet CoD-sarjaa satunnaispelaajien viihteeksi.
 
Pelisarjan seuraava osa, Advanced Warfare, vie taistelun entistä science fiction -tyylisempään suuntaan. Pelaajat ovat siinä sotilaiden sijasta Blackwaterin kaltaisissa palkka-armeijoissa työskenteleviä ammattilaisia, joiden apuna on futuristinen robottitukiranka. Sotilaiden vartalolle tukea antava laite antaa pelaajien liikkua entistä nopeammin ja vapaammin. Vieläkö moinen jaksaa kiinnostaa? Kysyimme lukijoilta seuraavaa:
 
Kiinnostaako uusin CoD eli Advanced Warfare, jossa pelaajilla on turbovauhdin antava tukiranka?
 
Vastaukset ovat tässä
 
Kyllä, hyviä uusia ideoita (18%)
 
Kyllä, ja pelaan kaikki CoD:it muutenkin (10%)
 
Ei, liian scifiä (22%)
 
Ei, en koskaan koske CoD:eihin (50%)
 
Kuten vastauksista näkyy, CoD:in kaltaisen pelisarjan on tasapainoiltava tarkasti vanhan tutun ja kiinnostavien uuutuuksien välissä. Vain kymmenesosa tunnustautuu kaiken pelaaviksi himopelaajiksi, ja uutuuksia epäillään hieman enemmän kuin odotetaan.
 
Merkittävin luku onkin lopussa. Puolet vannoo pitävänsä näppinsä erossa koko pelisarjasta, ja se kuulostaa isolta joukolta. Toisaalta sama numero tarkoittaa, että jopa puolet vastaajista on CoD:insa pelannut. 
 
Tällä viikolla kyselemme nopeasti lähestyvästä E3-pelitapahtumasta, jossa pelijulkaisijat esittelevät vuoden uutuudet. Kenen uskot esittävän hurjimmat yllätykset, ja kenellä on siihen tarvetta? Vastaa kyselyyn tässä tai etusivulla.
 
 
 
 

 

Lisää luettavaa