Lukijat ovat puhuneet: Mafia III oli Gamescomin tähti

Pelaajalehti.comin lukijat äänestivät Mafia III:n Gamescomin suurimmaksi säväyttäjäksi.

17.8.2015 12:51

Kesä alkaa olla lopuillaan, ja tulevan syksyn pelitulvaa odotetaan jo innolla. Kahden viikon takaisilla Gamescom 2015 -messuilla nähtiin seuraavan vuoden pelitarjonnasta reilu läpileikkaus, josta löytynee lähes minkä tahansa genren ystävälle jotain.

Viime viikolla tiedustelimme, mitkä messuilla nähdyistä suurjulkaisuista kutkuttivat lukijoitamme eniten. 

Mikä Gamescomin tähtijulkaisuista säväytti eniten?

1. Mafia III (29%)
2. Quantum Break (15%)
3. Star Wars Battlefront (14%)
4. World of Warcraft: Legion (7%)
5. Halo Wars 2 (6%)
6. Scalebound (5%)
7. Crackdown 3 (4%)
8. Homefront: The Revolution (3%)
9. Joku muu (16%)

Uutta Mafiaa jo vuosia kärsimättöminä vartoneet lukijamme äänestivät Mafia III:n ylivoimaisesti messuviikon tähdeksi. Peli sai lähes tuplasti ääniä toiseksi tulleeseen suomalaiseen Quantum Breakiin verrattuna, ja peittosi myös messujen viralliseksi parhaaksi peliksi valitun Star Wars Battlefrontin.

Loput listan pelit jakoivat hajaäänet suhteellisen tasaisesti keskenään, eikä kärkikolmikon ulkopuolella yksikään teos vaikuta tehneen turhan suurta vaikutusta yleisöön. Kuuttatoista prosenttia vastanneista listalle päässeet pelit eivät miellyttäneet laisinkaan.

Lukijakommentteja aiheesta:

Joku muu eli ei mikään. Star Wars Battlefrontin olisi pitänyt periaatteessa kiinnostaa, mutta siitä nähtiin aivan vääriä asioita. Mutta en minä Gamescomiin pettynyt ollut, sillä muistin sen olemassaolon vasta kun se alkoi ja uudelleen kun se loppuiJNyknn harmitteli kommenttiosiossa.

En taida vastata mitään kun puuttuu ”perkeleen kovat messut, miksen ollut itse paikalla”. Jos e3:lla MS osasi vedellä oikeista naruista, niin gamescom viimeisteli kanveesin totaalisesti, hehkutti Marcus_M_Fenix.

Quantum Break väsytti, Scalebound naamapalmutti (päähahmon muuntautuminen inFamousin Destiniksi… ei kiitos), Battlefront näytti Rogue Squadron II:lta, Mafia 3 oli näytti GTA IV-modilta ja Homefront puolestaan Far Cry 4:n kaupunkiin sijoittuvilta lisäsisällöiltä, Norsukampa tylytti. 

Mafia III nosti niskavillat pystyyn. Nykyään olen lähes menettänyt kykyni hypettyä tulevista peleistä, mutta Mafia-sarja kuuluu niihin harvoihin poikkeuksiin, jotka pistävät kuolan valumaan ja sormet syyhyämään, totesi Haerski.

Tämän viikon League of Legends -mittelöitä käsittelevään kysymykseen voi vastata täältä.

Lisää luettavaa