Lukijat ovat puhuneet: kuka yllättää E3-messuilla?

Mikä suurista pelijulkaisijoista tarjoilee suurimmat yllätykset E3:ssa? Lukijat ennustavat.

19.5.2014 10:08
E3, eli Electronic Entertainment Expo, on pelialan merkittävin vuosittainen tapahtuma, jossa kaikki tärkeimmät julkaisijat esittelevät tulevan vuoden pelejään. Tapahtuman perinteisiin kuuluu, että kolme suurta julkaisijaa eli Sony, Microsoft ja Nintendo pitävät kaikki omat tiedotustilaisuutensa, joissa yritetään kertoa, miksi juuri kyseisen yhtiön konsoli on paras mahdollinen pelikone. 
 
Sony ja Microsoft kilpailevat parhaillaan uuden polven konsolien, eli PlayStation 4:n ja Xbox Onen, ylivallasta ja Nintendolla on kova tarve osoittaa, että heikosti myyvä Wii U -konsoli kannattaa vielä hankkia. Mikä kolmesta suuresta tarjoilee siis suurimmat yllätykset tänä vuonna? Pyysimme lukijoita veikkaamaan:
 
Kenellä on tämän vuoden suurimmat peliyllätykset E3-messuilla?
 
Sonylla (43%)
Microsoftilla (15%)
Nintendolla (17%)
Ei kellään: kaikki yllätykset vuotavat taatusti etukäteen (25%)
 
Suomi on PlayStation-maa, joten Sonyn voitto kyselyssä ei välttämättä yllätä. Jopa neljäsosa uskoo myös, että kaikki suuret yllätykset vuotavat nettiin etukäteen .Se onkin uskottava veikkaus, sillä suuryhtiöillä on viime vuodet ollut tapana vuotaa julkistuksiaan viikkoa tai paria ennen messuja.
 
Millaisia yllätyksiä on siis luvassa? Kerro veikkauksesi oheisessa kommenttiosiossa, ja alle kuukauden päästä nähdään, kuka on kaukonäköisin ennustaja.
 
Tällä viikolla kysymme uuden Wolfenstein-pelin kunniaksi videopelien vihollisista. Kuka pitäisi päästää eläkkeelle: zombit, natsit vai terroristit?  Vastaa kyselyyn etusivulla tai tässä
 

Lisää luettavaa